Slider 01 Slider 02 Slider 03 Slider 04 Slider 05

Cateva din proiectele SC EDEN CONSULTING AND ENGINEERING SRL din perioada 2009-2010, relevante pentru gama noastră de servicii :

 

Proiectul 1: Proiectare unei cladiri « Biroul de Turism »;

Client: municipalitatea locală;

Locatie: Husi;

Servicii prestate: Studiu de fezabilitate, detalii tehnice şi de proiectare, Specificaţii tehnice, analizăde senzitivitate a investiţiilor propuse (investiţie mai mare de 2M lei).

 

Proiectul 2: Cladirea pentru Centru Intermodal de Transport –Iasi (CITI-Iasi);

Client: Municipalitatea Iasi, Romania – Directia Transportului Public, Drumuri urbane si siguranta in trafic;

Locatie: Iasi, Romania;

Servicii prestate: Studiu de fezabilitate, detalii tehnice şi de proiectare pentru cladirea de baza, Specificaţii tehnice utilitati, proiectare alte 3 cladiri pentru RATP Iasi, incluzand si utilitatile necesare(investiţie mai mare de 90M lei).

 

Proiectul 3: proiectul GAZ Est SA;

Client: SC Gaz Est SA, Vaslui, Romania;

Locatie: Vaslui, Romania;

Servicii prestate: Studiu de fezabilitate, proiectare de retele de gaz pentru orasul Husi. Va fi acoperit in totalitate cu mai multe sub-retele de distributie in anul viitor (investiţie mai mare de 2,5M Lei).

 

Proiectul 4: Reabilitare drumuri principale Targu Frumos;

Client: municipalitatea locală;

Locatie: Targu Frumos;

Servicii prestate: Studiu de fezabilitate, studii de prognoza trafic, studiul transportului public, managementul Traficului, system de semaforizare, Proiectul tehnic PTH cu detalii de executie, Specificatii tehnice, Analiza de senzitivitate pentru investitie, lucrari (investiţie mai mare de 6M Lei).  

 

Proiectul 5:   Reabilitare drumuri principale Gura Humorului;

Client municipalitatea locală;

Locatie: Gura Humorului;

Servicii prestate: Studiu de fezabilitate, studii de prognoza trafic, studiul transportului public, managementul Traficului, system de semaforizare, Proiectul tehnic PTH cu detalii de executie, Specificatii tehnice, Analiza de senzitivitate pentru investitie, lucrari (investiţie mai mare de 12M Lei).

 

Proiectul 6: Solutii de alimentare cu cellule fotovoltaice 15 cladiri principale in Targu Frumos;

Client: municipalitatea locală;

Locatie: Targu Frumos;

Servicii prestate: Studiu de fezabilitate, Proiectul tehnic PTH cu detalii de executie, Specificatii tehnice, Analiza de senzitivitate pentru investitie, lucrari (investiţie mai mare de 2M Lei).

 

Proiectul 7: Planul Urbanistic General (PUG) Husi;

Client: municipalitatea locală;

Locatie: Husi;

Servicii prestate: Toate studiile si schemele la nivel urban pentru dezvoltarea orasului.

 

Proiectul 8: Reabilitare drumuri principale Husi;

Client: municipalitatea locală;

Locatie: Husi;

Servicii prestate: Studiu de fezabilitate, studii de prognoza trafic, studiul transportului public, managementul Traficului, sistem de semaforizare, Proiectul tehnic PTH cu detalii de executie, Specificatii tehnice, Analiza de senzitivitate pentru investitie (investiţie mai mare de 36M Lei).

 

Proiectul 9: Parcul fotovoltaic de 0.5MW pentru Husi;

Client: municipalitatea locală;

Locatie: Husi;

Servicii prestate: Studiu de fezabilitate, Proiectul tehnic PTH cu detalii de executie, Specificatii tehnice, Analiza de senzitivitate pentru investitie (investiţie mai mare de 20M Lei).

 

Proiectul 10: Sistemul de siguranta CCTV in orasul Gura Humorului;

Client: municipalitatea locală;

Locatie: Gura Humorului;

Servicii prestate: Studiu de fezabilitate, Proiectul tehnic PTH cu detalii de executie, Specificatii tehnice, Analiza de senzitivitate pentru investitie, lucrari (investiţie mai mare de 2,5M Lei).

 

Alte proiecte: societatea noastra a fost deasemenea implicate in proiecte IT, de sanatate, telecomunicatii, inginerie, dezvoltare afaceri, domeniul financiar, etc fie pentru clienti privati fie pentru autoritati locale/centrale

 

Legenda : 1M= 1 milion lei (RON)