Slider 01 Slider 02 Slider 03 Slider 04 Slider 05

De ce alegem produsele EDEN-TECH

 • produsele sunt pe baza tehnologiei celei mai noi de e-learning 3D și realitate virtuală;
 • produsele sunt de cea mai înaltă tehnicitate cu consum redus de energie;
 • contribuie la scăderea costurilor operaționale ale instruirii cu până la 50%;
 • contribuiela scăderea timpului pentru a învăța deprinderile pentru condus cu până la 40%;
 • se oferă training specializat;
 • se oferă reactualizări software și scenarii de training;
 • este simplu de învățat și interfațele prietenoase oferă acuratețe și logică pentru orice operație de training atât pentru persoanele normale fizic cât și pentru cele cu dizabilități;
 • oferă maximă siguranță pentru utilizator;
 • oferă fiabilitate și mentenanță la nivelul cel mai ridicat;
 • se oferă scenarii de pregătire specifice fiecărui beneficiar în parte.

Mediile de progamare software

Dezvoltarea aplicațiilor software necesare rulării acestor produse complexe integrate e-learning 3D s-au făcut intern în cadrul Companiei, de echipa noastră cu o experiență practică de peste 20 de ani.

KIT-urile EDEN Systems au fost concepute să fie ușor de folosit și învățat în diferite versiuni adaptate diferitelor tipuri de utilizatori și tipuri de autovehicule.

Pentru partea de pregătire sunt concepute scenarii e-learning 3D realitate virtuală dintre cele mai variate, care să ducă la pregătirea calitativă rapidă pentru situații dintre cele mai complexe care pot aparea în viața de zi cu zi a șoferilor.

Au fost concepute mai multe variante și opțiuni pentru fiecare tip de autovehicul în parte și de situații din realitate complexe (polei, gheață, derapaj, ceață, noapte, ninsoare, amurg, ploi torențiale, etc).


Pentru ce au fost dezvoltate aceste sisteme?

Aceste sisteme integrate au fost dezvoltate ca instrumente care să ajute din punct de vedere calitativ în procesul de pregătire și de evaluare în timp real a modului de conducere al unui autovehicul. De calitatea procesului de pregătire depinde asigurarea siguranței rutiere pe drumurile publice.

Procesul de pregătire pe baza sistemelor oferite de Eden Tech contribuie și la educația rutieră determinând comportamentul în trafic.

În același timp sunt sisteme unice care pot contribui la dezvoltarea abilităților pentru conduita preventivă și prevenirea accidentelor.

Simulatoarele sunt complementare cu alte produse folosite în acest moment pe piață și care contribuie la formarea diverselor tipuri de deprinderi.

Aceste sisteme pot fi utilizate în mai multe situații cum ar fi:

 • în timpul ședințelor practice pe traseu;
 • în timpul ședințelor practice la sală;
 • în timpul ședințelor teoretice pe traseu;
 • în timpul ședințelor teoretice la sală.

Dar se are în vedere și potențialul oferit de aceste sisteme care au fost concepute să poată fi folosite și pentru:

 • alte tipuri de teste pentru a îmbunătăți deprinderile diferitelor categorii de șoferi amatori și profesioniști (militari, polițiști, jandarmi, grăniceri, pompieri, personal care pleacă în diverse misiuni cu risc, personal care transportă mărfuri periculoase etc);
 • instituții cu număr mare de șoferi profesioniști în procesul semestrial/anual de pregătire și evaluare.
 • societățile comercial care au flote mare de autovehicule și anual sau de 2 ori pe an trebuie să facă verificare în urma căreia se pot evalua șoferii;
 • societățile de asigurări: în cazul șoferilor care au făcut accidente de circulație si care trebuiesc reverificați pentru a li e evalua deprinderile.

Pot fi folosite, deasemeni, în pregătirea și testarea șoferilor care au fost sancționați pentru consum de băuturi alcoolice sau consum de droguri, iar după expirarea suspendării permisului de conducere vor trebui testați cu aceste sisteme inteligente pentru a se verifica dacă, nu cumva consumul de alcool și/sau droguri le-a modificat deprinderile de conducere.

În unele țări acum este la moda șoferul de tip "eco-driver", șoferul ecologist care conduce preventiv, este fair-play în trafic și care trebuie să conducă astfel încât să consume cât mai puțin carburant și să uzeze autovehiculul cât mai puțin.

Am conceput aceste sisteme integrate pentru a veni și în întâmpinarea unor astfel de tendițe din lume care pun accent pe reducerea poluării mediului, a uzurii autovehiculului și al unui comportament civilizat în trafic.

Sistemele dezvoltate de Eden Tech pot să înregistreze și să compare în timp evoluția deprinderilor personalului în ceea ce privește procesul de condus al autovehiculelor.


Avantajele principale ale solutiilor

 1. Produse unice care conferă controlul centralizat sau în mod individual de către un instructor al intregului proces de pregătire pentru mai mulți cursanți în paralel conducând la simulatoare ce funcționează simultan.
 2. Habitaclele simulatoarelor au toate comenzile reale, sistemul de transmisie, schimbătorul de viteze, indicatoare şi aparatele de bord.
 3. Sistemele sunt capabile să formeze șoferi amatori și șoferi profesioniști, permite evaluarea performanţelor modului de condus în timp real dar şi perfecţionarea șofatului pentru a conduce preventiv, ecologist și cu respect față de ceilalți participanți în trafic.
 4. Software-ul include module pentru cunoaștere tehnică a autovehicului, a modului de operare, întreţinere, depanare, auto-evaluare, teste de calificare şi pentru analiza performanţelor
 5. Pentru șoferii de autobuze/autocare le dezvoltă capacitatea de condus și de concentrare pentru creșterea gradului de satisfacție și siguranță a pasagerilor.
 6. În timpul pregătirii la simulator, greșelile și erorile comise sunt afișate pe ecran și înregistrate de sistem.
 7. Modul de condus este înregistrat, salvat și poate fi printat pentru analiză.
 8. Simulatoarele formează deprinderi și dezvoltă moduri de reacție reale în cazul aparițiilor în trafic a situaţiilor de urgenţă.
 9. Simulatorul cu platformă mobilă oferă condiții reale ca și când autovehiculul s-ar deplasa pe drumul real în trafic, ținând seama de denivelările și forma drumului, oferind conducătorilor de autovehicule sentimentul că sunt în deplasare pe drumurile publice reale.
 10. Se oferă training specializat, reactualizări software și scenarii de training inclus în prețul de livrare.
 11. Oferă posibilitatea de analiză a modului de pregătire sub formă de grafice în timp real, rapoarte şi facilităţi de înregistrare/re-începere a sesiunii de pregătire pe simulator și continuare de la un anumit scenariu.
 12. Generează automat rapoarte privind modul de condus al cursanţilor, al performanţelor obținute, al greşelilor comise, managementul timpului, dacă s-a condus sau nu în siguranță, evaluarea timpilor de reacţie pentru fiecare situație și cursant în parte, scorul general de evaluare etc.
 13. Produsele noastre contribuie la scăderea costurilor operaționale ale instruirii cu până la 50%.
 14. Produsele noastre contribuie la scăderea timpului pentru a învața deprinderile pentru condus cu până la 40%.
 15. Mediul de pregătire software 3D este foarte realist cu semne de trafic și cu sunet, oferind situații similare din viața reala (conducere în oraș sau zonă rurală, zona de deal sau muntoasă, pe autostradă, conducere pe timp nefavorabil: zăpadă, ceață, polei, gheață, ploi torențiale, pe timp de noapte, condițiii deosebite de pantă și rampă etc.) Se oferă training specializat, reactualizări software și scenarii de training inclus în prețul de livrare.
 16. Produsele noastre sunt ușor de folosit având interfețe GUI prietenoase, simple de învățat iar interfețele prietenoase oferă acurateţe şi logică pentru orice operaţie de pregătire atât pentru persoanele normale fizic cât și pentru persoanele cu dizabilități.
 17. Produsele noastre oferă maximă siguranţă pentru utilizator și o fiabilitate şi mentenanţă la nivelul cel mai ridicat.
 18. Asistență tehnică on-line 24/24.
 19. Garanție și mentenanță post-garanție negociabilă.
 20. Sistem de plată prin leasing în condiții avantajoase.