Slider 01 Slider 02 Slider 03 Slider 04 Slider 05

Sistem inteligent pentru training și verificare în timp real pe traseu (LGDS)

Sistemul LGDS dezvoltat și proiectat sub forma unui KIT este pentru a determina apariția unei nou tip de şcoală de şoferi cu o altă filosofie de pregătire.

Din acest motiv, numele sistemului a fost dat de (LGDS) - Ladies and Gentlemen Driver System. Cine urmează astfel modulele de pregătire prevăzute cu produsele noastre va deveni un adevarat Gentleman în trafic, conducând responsabil față de ceilalți participanți din trafic, dar și în mod ecologic.

Un astfel de sistem reprezintă un instrument specific de analiză obiectivă a modului de pregătire și conducere pe traseu în timp real și de a îmbunătăți calitatea actului de condus.

Calitatea actul de condus și mai ales dezvoltarea deprinderilor pentru a conduce preventiv necesită anumite „instrumente". Mai mult, aceste instrumente au fost concepute și pentru a putea aprecia modul de conduită preventivă în timpul procesului de conducere și este unic în lume în acest moment pe piață.

Acest produs poate fi folosit atât pentru formarea viitorilor șoferi, la examinarea pe traseu dar şi pentru evaluare continuă a șoferilor profesioniști sau a celor care doresc să-și dezvolte abilitățile de conduită preventivă și de a deveni "șoferi ecologiști".

Interfețele software sunt prietenoase și ușor de folosit.

Conținut KIT LGDS:

 • două camere video speciale;
 • suport mecanic fixare camere video de parbrizul vehiculului;
 • sistem prindere camere video cu pompă de vid de parbrizul vehiculului;
 • placă de achiziție date în timp real, care colectează în timp real date de la senzorii de mișcare cât și de la camerele video la viteze ale autovehiculului cuprinse între 0km/h-250km/h;
 • set senzori de mișcare pe direcții: longitudinală și laterală, viteze curpinse între 0km/h-250km/h;
 • tabletă PC cu interfețe multiple touch screen, rezistentă la șocuri și condiții vitrege de mediu (praf, umiditate, căldură);
 • sistem software sincronizare imagini video de la cele două camere în timp real
 • sistem software analiză, prelucrare, afișare, tipărire în timp real;
 • cutie metalică inoxidabilă pentru protecție și transport componente KIT LGDS;

LGDS poate fi instalat și folosit pentru pregătirea șoferilor pe orice tip de autovehicul terestru.

Aplicația software poate să înregistreze și să compare în timp evoluția deprinderilor personalului în ceea ce privește procesul de condus vehicule.

Este un sistem plug and play în care cablul de conectare al senzorilor de măsurare a mișcării și al camerelor video se poziționează în portul USB al TabletPC-ului. Camerele video și senzorii se montează ușor și repede pe orice tip de vehicul terestru cu ajutorul dispozitivului special din componența KIT-ului. Imaginile din timpul deplasării sunt sincronizate.Pagina de informatii

Pagina de informaţii a KIT-ului LGDS este interfaţa care apare implicit pe tableta PC, după pagina inițială și este extrem de ușor de navigat prin ea. Aceasta permite crearea de sesiuni noi pentru conducere cu vehicule, navigarea prin înregistrări şi selectarea lor pentru a le vizualiza sau a tipări rapoarte cu rezultatele conducerii pe traseu. Aceasta permite de asemenea, exportul şi importul de date conţinute în Tableta PC. Modul de conducere se înregistrează și în fișiere de tip video și pot fi proiectate, analizate și discutate și la sală. Conștientizarea asupra greșelilor în timpul conducerii vehicului se face în acest mod mult mai rapid de către șofer ducând la creșterea vitezei de învățare a procesului de conducere.


Pagina de analiza

Pagina de analiză oferă acces la prezentarea rezultatelor obținute de persoanele analizate în timp real. Softul permite calcularea automată a datelor înregistrate. Aceste rezultate sunt prezentate cu ajutorul mai multor grafice diferite.

Pagina de analiză, de asemenea, permite accesul la instrumentul de editare şi selecţie de profile precum și printarea raportului cu rezultatele obținute pe traseu pentru fiecare persoană în parte.

Graficele sunt reprezentări de tip matricial și pot fi vizualizate în 2D sau 3D.


Afisare si printare rezultate

Rezultatele de pe traseu se pot printa ca la orice tip de examinare pe un format A4.

Pe acest format va apare imprimat pe antetul paginii poza şi datele privind identificarea conducătorului auto (numele, prenumele, data de înregistrare).

Mai apar o serie de grafice care sunt însoţite de o scară de culori. Graficele principale pot fi prezentat în 2D sau 3D prin selectarea pictogramei corespunzatoare. Graficul principal poate fi, de asemenea, tipărit în mai multe moduri (Reprezentare Timp, Reprezentare Energie disipată, Diagrama accelerației) în funcție de selecția efectuată.

În plus, mai apar imprimate în ordine cronologică toate comentariile și observațiile făcute în timpul deplasării pe traseu. Mai apar și numărul de observaţii cu conotaţie pozitivă, numărul de observaţii cu conotații negative şi notația finală care poate fi și sub forma de punctaj.

Tot procesul de pregătire se înregistrează în timp real în fișiere audio-video și text care pot fi stocate pe suport magnetic și ulterior pot constitui evidențe și pot fi folosite în cadrul proceselor de audit. Aceste înregistrări pot fi utilizate și în procesul analizei evoluției deprinderilor în timp pentru diferite categorii de personal.

Variante comercializare

 • LGDS Eden-Tech 12t - variantă traseu
 • LGDS Eden-Tech 12s - variantă sală
 • LGDS Eden-Tech 12c - variantă complexă
 • LGDS Eden-Tech 12n - variantă refacere neuro-motorie